Actualitat Notícies

DESDEJUNI EMPRESARIAL:TALLER PRÀCTIC E-COMMERCE

Dilluns que ve 25 de març de 2019 en horari de 8:00h. a 10:00h., se celebrarà a la Sala de Recepció de Visitants de l'Oficina de Turisme de Guardamar del Segura (Plaza de la Constitució 7) un desdejuni empresarial gratuït per a tot aquell interessat/a en la transformació digital de la petita empresa, que inclou en aquest cas UN TALLER PRÀCTIC A càrrec d'UN EXPERT EN MÀRQUETING DIGITAL
DESDEJUNI EMPRESARIAL:TALLER PRÀCTIC E-COMMERCE

                                     

Dilluns que ve 25 de març de 2019 en horari de 8:00h. a 10:00h., se celebrarà a la Sala de Recepció de Visitants de l'Oficina de Turisme de Guardamar del Segura (Plaza de la Constitució 7) un desdejuni empresarial gratuït per a tot aquell interessat/a en la transformació digital de la petita empresa, que inclou en aquest cas UN TALLER PRÀCTIC A càrrec d'UN EXPERT EN MÀRQUETING DIGITAL.

L'organització és a càrrec de l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (XARXA AFIC), el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions Guardamar del Segura (SICTED) i compta amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants de Guardamar (Àrea Comercial).

Les places estan limitades per l'espai, per la qual cosa per motius d'organització es prega comunicar assistència fins al dia 21 de març a qualsevol dels següents correus electrònics:
promocioneconomica@guardamardelsegura.es
aytoguardamar.empleo@gmail.com

© 2021 - Ajuntament de Guardamar del Segura - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball