Actualitat Notícies

DESDEJUNI EMPRESARIAL DIGITALÍZA EL TEU COMERÇ

El 15 de març de 2019 se celebrarà a la Casa de Cultura de Guardamar del Segura una jornada gratuïta per a tot aquell interessat en la transformació digital del petit comerç, organitzada per l'Agència per al Foment de la Innovació Comercial (XARXA AFIC) en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Guardamar.
DESDEJUNI EMPRESARIAL DIGITALÍZA EL TEU COMERÇ

El pròxim 15 de març de 2019  en horari de 9:15h. a 10:00h., se celebrarà a la Casa de Cultura  de Guardamar del Segura un desdejuni empresarial gratuït per a tot aquell interessat/a en la transformació digital del petit comerç, organitzat per la  Agència per al Foment de la Innovació Comercial (XARXA AFIC) en col·laboració amb l'Associació de Comerciants de Guardamar.

El programa de la jornada és el següent:

9:15h. Inauguració per part de la  Regidor de Promoció Econòmica 

9:20h. Projecció d'un vídeo explicatiu de la digitalització dels comerços.

9:30h. Intervencions de comerciants locals exposant les seves experiències en el procés de digitalització.

La jornada estarà oberta a les intervencions dels assistents ja que es planteja com un espai de taula rodona en format de desdejuni empresarial.
Per motius d'organització es prega comunicar assistència fins al dia 13 de març al següent correu electrònic: promocioneconomica@guardamardelsegura.es, o al tf. 965729014 ext. 1187

© 2015 - Ajuntament de Guardamar del Segura - Conselleria de Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball